Bănuiţi de furturi din locuinţe, identificaţi de poliţiştii orădeni. Prejudiciul a fost recuperat Reviewed by CD on . Luni, 24 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au identificat şi cercetat Luni, 24 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au identificat şi cercetat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuiţi de furturi din locuinţe, identificaţi de poliţiştii orădeni. Prejudiciul a fost recuperat

Bănuiţi de furturi din locuinţe, identificaţi de poliţiştii orădeni. Prejudiciul a fost recuperat

Bănuiţi de furturi din locuinţe, identificaţi de poliţiştii orădeni. Prejudiciul a fost recuperat

Luni, 24 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au identificat şi cercetat doi bărbaţi de 33 şi 25 de ani, ambii din Oradea, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii orădeni, cei doi sunt bănuiţi că, în 18 ianuarie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din Oradea şi ar fi sustras o sobă de teracotă şi diverse obiecte de mobilier, cauzând un prejudiciu total apreciat de proprietar la 5.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţiştii orădeni.

Tot luni, 24 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au identificat şi cercetat un tânăr de 21 de ani, din comuna Tămăşeu, județul Bihor bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cel în cauză este bănuit de poliţiştii orădeni că în noapte de 6 spre 7 martie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din Oradea şi ar fi sustras un sistem audio, cauzând un prejudiciu total apreciat de proprietar la 400 lei. Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţiştii orădeni.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor trei persoane.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus