S-a deschis platforma de deșeuri din Beiuș Reviewed by CD on . Sâmbătă, 2 martie, s-a deschis la Beiuș centrul de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. Platforma a fost vizitată din prima zi de funcționare de Sâmbătă, 2 martie, s-a deschis la Beiuș centrul de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. Platforma a fost vizitată din prima zi de funcționare de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a deschis platforma de deșeuri din Beiuș

S-a deschis platforma de deșeuri din Beiuș

S-a deschis platforma de deșeuri din Beiuș
Sâmbătă, 2 martie, s-a deschis la Beiuș centrul de colectare separată a deșeurilor prin aport voluntar. Platforma a fost vizitată din prima zi de funcționare de beiușenii care au depozitat deșeurile conform regulamentului.
Platforma este situată pe strada Burgundia Mică din Beiuș, în vecinătatea fostei fabrici de cărămidă. Orarul de funcționare este următorul:
în perioada martie – octombrie, centrul va funcționa de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, între orele 8:00 și 16;00;
în perioada noiembrie – februarie, centrul va funcționa o dată pe săptămână, în ziua de sâmbătă, între orele 8:00 și 16:00.
sursă foto: AVE Bihor

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus