Se distribuie biletele de tratament pentru pensionari Reviewed by CD on . Casa Judeţeană de Pensii Bihor a început distribuirea biletelor de tratament pentru pensionarii bihoreni care au depus cereri în acest sens. Din acest an, sejur Casa Judeţeană de Pensii Bihor a început distribuirea biletelor de tratament pentru pensionarii bihoreni care au depus cereri în acest sens. Din acest an, sejur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se distribuie biletele de tratament pentru pensionari

Se distribuie biletele de tratament pentru pensionari

Se distribuie biletele de tratament pentru pensionari

Casa Judeţeană de Pensii Bihor a început distribuirea biletelor de tratament pentru pensionarii bihoreni care au depus cereri în acest sens. Din acest an, sejurul a fost scurtat cu două zile.

Casa Judeţeană de Pensii Bihor a anunţat că, în prima zi, operaţiunea s-a derulat între orele 8-15, la fel cum se va întâmpla şi miercuri şi joi, iar vineri distribuirea se va face între orele 8-13. Au fost alocate 89 de bilete de tratament pentru prima serie de beneficiari din acest ani. Acestea sunt distribuite la şase staţiuni balneare, fiind vorba despre Băile 1 Mai, Buziaş, Covasna, Olăneşti, Moneasa şi Geoagiu. Sejurul a fost scurtat cu 2 zile, astfel că dacă în anii anteriori pensionarii beneficiau de 18 zile de tratament, în acest an vor avea parte de 16 zile. Biletul conţine atât servicii hoteliere, cât şi medicale, asigurând efectuarea a patru proceduri balneare pe zi.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus