Schimbare de management la Spitalul Municipal Reviewed by CD on . Mandatul de interimar al dr. Gheorghe Carp la șefia Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu” nu a mai fost prelungit. Astfel, de la 1 martie, dr. Claudia Clad Mandatul de interimar al dr. Gheorghe Carp la șefia Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu” nu a mai fost prelungit. Astfel, de la 1 martie, dr. Claudia Clad Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Schimbare de management la Spitalul Municipal

Schimbare de management la Spitalul Municipal

Schimbare de management la Spitalul Municipal

Mandatul de interimar al dr. Gheorghe Carp la șefia Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu” nu a mai fost prelungit. Astfel, de la 1 martie, dr. Claudia Cladovan va fi cea care va prelua ștafeta de interimar din mâna lui Carp.

Medicul va îndeplini sarcinile de director general interimar până când postul va fi ocupat în urma unui concurs organizat după toate canoanele. Din experiența de până acum rezultă că funcția îi va reveni interimarului aflat în funcție, dacă acesta se înscrie șa concurs.

Având în vedere noua schimbare de la „Curteanu”, de la 1 martie dr. Gheorghe Carp va merge înapoi la Spitalul Județean, iar dr. Lucia Daina va redeveni director medical. De asemenea, dr. Hadrian Borcea își va relua activitatea de șef al Unității de Primire a Urgențelor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus