Duoul Mălăele-Caramitru vine la Oradea Reviewed by CD on . Ziua de 18 februarie va fi data în care iubitorii de cultură adevărată vor avea ocazia să primească o doză serioasă de actorie și de improvizație din partea cel Ziua de 18 februarie va fi data în care iubitorii de cultură adevărată vor avea ocazia să primească o doză serioasă de actorie și de improvizație din partea cel Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Duoul Mălăele-Caramitru vine la Oradea

Duoul Mălăele-Caramitru vine la Oradea

Duoul Mălăele-Caramitru vine la Oradea

Ziua de 18 februarie va fi data în care iubitorii de cultură adevărată vor avea ocazia să primească o doză serioasă de actorie și de improvizație din partea celebrilor Horațiu Mălăele și Ion Caramitru.

Cei doi sunt prieteni de zeci de ani și ajung la Oradea, la Teatrul Regina Maria, cu ediția de gală a celei mai aplaudate producții din ultimele sezoane: „Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele”.

Potrivit organizatorilor, show-ul „promite câteva ore de veselie în versuri, o excelentă provocare pentru doi maeștri rostitori de versuri, eleganți, și inteligenți, care explorează cu umor subtilități ale minții și colțuri secrete ale sufletului”. Prestația scenică a celor doi monștri sacri va fi completată de violoncelistul Adrian Naidin, care va da un aer și mai deosebit spectacolului Caramitru-Mălăele.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare la casieria Teatrului Regina Maria, dar sunt disponibile și online pe bilete.ro. Momentul artistic este programat pentru 18 februarie, de la ora 19, în sala mare a instituției de cultură din Piața Ferdinand.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus