Primarul Florin Birta a premiat 33 de familii care au sărbătorit Nunta de Aur Reviewed by CD on . Primarul Florin Birta a felicitat azi, 31 mai, cele 33 de familii care au sărbătorit Nunta de aur, împlinind 50 de ani de căsătorie. Festivitatea de premiere a Primarul Florin Birta a felicitat azi, 31 mai, cele 33 de familii care au sărbătorit Nunta de aur, împlinind 50 de ani de căsătorie. Festivitatea de premiere a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Primarul Florin Birta a premiat 33 de familii care au sărbătorit Nunta de Aur

Primarul Florin Birta a premiat 33 de familii care au sărbătorit Nunta de Aur

Primarul Florin Birta a premiat 33 de familii care au sărbătorit Nunta de Aur

Primarul Florin Birta a felicitat azi, 31 mai, cele 33 de familii care au sărbătorit Nunta de aur, împlinind 50 de ani de căsătorie. Festivitatea de premiere a avut loc în sala mare a Primăriei Oradea, după aproape trei ani de pauză cauzată de pandemie.

„Doresc să vă felicit și să vă mulțumesc pentru modelul pe care ni-l oferiți. Indiferent ce se întâmplă, familia trebuie să rămână pe primul loc, iar dumneavoastră sunteți un exemplu pentru cei tineri. Mă bucur că am reușit să reluăm festivitatea de premiere, acest eveniment fiind primul organizat după pandemie și, totodată, primul în această sală reabilitată. În numele Primăriei Oradea și al meu personal vă doresc multă sănătate, să fiți fericiți și să vă iubiți așa cum v-ați iubit și până acum!”, a spus primarul Florin Birta în deschiderea festivității.

Organizat de Primăria Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă, evenimentul a constat în premierea a 33 de familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea, prin acordarea unei diplome aniversare, însoţită de flori și de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

Festivitatea se organizează în baza HCL nr. 68/2008, în decursul anilor fiind felicitate anual peste 200 de perechi.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus