Primăria Oradea a premiat cuplurile care și-au sărbătorit „Nunta de Aur” Reviewed by CD on . Azi, 21 iunie 2018, în sala festivă „Traian Moşoiu", Primăria Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă a organizat a treia festivitate de premiere din anul 20 Azi, 21 iunie 2018, în sala festivă „Traian Moşoiu", Primăria Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă a organizat a treia festivitate de premiere din anul 20 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Oradea a premiat cuplurile care și-au sărbătorit „Nunta de Aur”

Primăria Oradea a premiat cuplurile care și-au sărbătorit „Nunta de Aur”

Primăria Oradea a premiat cuplurile care și-au sărbătorit „Nunta de Aur”

Azi, 21 iunie 2018, în sala festivă „Traian Moşoiu”, Primăria Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă a organizat a treia festivitate de premiere din anul 2018 a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate un număr de 49 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

„Mă bucur să iau parte azi la acest eveniment, în cadrul căruia ne arătăm respectul și prețuirea pentru orădenii care, vreme de jumătate de veac, au trecut peste toate și au rămas împreună ca soț și soție. Gestul nostru de recunoștință e unul în primul rând simbolic, iar ceea ce dumneavoastră reprezentați pentru generațiile mai tinere trebuie mereu apreciat și scos în evidență. Dumneavoastră ne sunteți modele de dragoste, de respect, într-o lume în care totul pare construit și simțit doar pentru o durată scurtă. Acest eveniment este un moment emoționant și pentru noi. În numele tuturor celor care lucrează în această instituție, în numele primarului Ilie Bolojan și al meu personal, vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru acest oraș. Vă dorim multă sănătate și toate cele bune! Doamne ajută!”, a spus viceprimarul Mircea Mălan.

Primăria Oradea reamintește cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri la camera 12, parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408.824.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus