Primăria Oradea i-a premiat pe cei trei bihoreni campioni mondiali la minifotbal Reviewed by CD on . Primăria Oradea a premiat azi, 4 decembrie, performanțele sportive deosebite obținute de bihorenii campioni mondiali la minifotbal. Administrația locală a organ Primăria Oradea a premiat azi, 4 decembrie, performanțele sportive deosebite obținute de bihorenii campioni mondiali la minifotbal. Administrația locală a organ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Primăria Oradea i-a premiat pe cei trei bihoreni campioni mondiali la minifotbal

Primăria Oradea i-a premiat pe cei trei bihoreni campioni mondiali la minifotbal

Primăria Oradea i-a premiat pe cei trei bihoreni campioni mondiali la minifotbal

Primăria Oradea a premiat azi, 4 decembrie, performanțele sportive deosebite obținute de bihorenii campioni mondiali la minifotbal.

Administrația locală a organizat în sala mică „Rimler Karoly” o ceremonie specială dedicată performerilor sportivi, eveniment moderat de Călin Corpaș, consilierul primarului.

La propunerea primarului Florin Birta, în 29 noiembrie Consiliul Local Oradea a aprobat premierea sportivilor bihoreni Marius Balogh, Andrei Șumălan și Andrei Ferik cu suma de 5.000 de lei net, pentru fiecare în parte.

„Evenimentul de azi este unul recunoaștere a meritelor sportivilor bihoreni, campioni mondiali în acest an la minifotbal, în urma turneului final desfășurat în Emiratele Arabe Unite. Premierea acestora este un gest de apreciere și recunoaștere din partea orașului Oradea pentru performerii noștri care fac parte din Naționala României de Minifotbal. Oradea este un oraș în care sportul este din ce în ce mai important, unde performanța sportivă este stimulată. Credem și sperăm că pe viitor vom avea mai multe astfel de ocazii, în care să putem aduce recunoaștere celor care fac performanță, fie în sport, fie în alte domenii”, a precizat Călin Corpaș.

Președintele FC Bihor, George Tătar împreună cu consilierul primarului, Călin Corpaș au fost cei care au înmânat plachetele special pregătite pentru acest eveniment, oferite celor trei campioni mondiali: Marius Balogh – golgheter al turneului final, Andrei Șumălan și Andrei Ferik.

La eveniment a luat parte și președintele Asociației Județene de Minifotbal, Spiros Baltsavias, binecunoscut pentru rolul pe care îl are în dezvoltarea acestei ramuri sportive în județul nostru, cu rezultate meritorii.

În cadrul ceremoniei au fost vizionate cele mai tensionate, dar și cele mai fumoase momente din finala Cupei Mondiale la Minifotbal, câștigată de România.

La final, primarul Florin Birta i-a felicitat personal pe cei trei campioni orădeni, urându-le mult succes și cât mai multe asemenea performanțe sportive, pe viitor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus