Varianta ocolitoare Sânmartin – Primele grinzi montate la pasajul de pe Centura Oradea Reviewed by CD on . Azi au început lucrările de montare ale grinzilor de la pasajul rutier suprateran peste centura Oradea, la capătul variantei de ocolire a comunei Sânmartin. Ace Azi au început lucrările de montare ale grinzilor de la pasajul rutier suprateran peste centura Oradea, la capătul variantei de ocolire a comunei Sânmartin. Ace Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Varianta ocolitoare Sânmartin – Primele grinzi montate la pasajul de pe Centura Oradea

Varianta ocolitoare Sânmartin – Primele grinzi montate la pasajul de pe Centura Oradea

Varianta ocolitoare Sânmartin –  Primele grinzi montate la pasajul de pe Centura Oradea
Azi au început lucrările de montare ale grinzilor de la pasajul rutier suprateran peste centura Oradea, la capătul variantei de ocolire a comunei Sânmartin.
Acest pasaj are 3 deschideri și se montează câte 4 grinzi pe fiecare dintre ele. Azi s-au montat primele 4 grinzi de 29 de metri fiecare.
Poimâine se vor mai monta încă 4 grinzi, pe deschiderea de deasupra centurii Oradea.
În săptămânile următoare se va lucra la realizarea armăturilor ce vor rigidiza grinzile.
Finalizarea acestui pasaj este condiționată de relocarea a 6 stâlpi de înaltă tensiune care sunt situați în zonă. Relocarea acestora se va face până la sfârșitul lunii ianuarie.
Lucrările la celălalt pasaj, care trece peste drumul de acces în 1 Mai, sunt într-o stare avansată. Toate cele 44 de grinzi de la cele 11 deschideri sunt montate și se lucrează la realizarea armăturilor. Până la sfârșitul anului constructorii își propun să toarne și placa de suprabetonare.
Până la sfârșitul acestui an lucrările vor ajunge la un stadiu de peste 75%.
În primăvara anului viitor vor mai rămâne de realizat hidroizolațiile și turnarea ultimului strat de asfalt pe toată lungimea variantei ocolitoare a comunei Sânmartin.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus