Start la Târgul de Crăciun: se aprind luminile de sărbători în Oradea Reviewed by CD on . Joi, 30 noiembrie, se aprind instalațiile luminoase specifice sărbătorilor de iarnă.  Cu această ocazie, orădenii sunt așteptați, de la ora 18:00, lângă bradul Joi, 30 noiembrie, se aprind instalațiile luminoase specifice sărbătorilor de iarnă.  Cu această ocazie, orădenii sunt așteptați, de la ora 18:00, lângă bradul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Start la Târgul de Crăciun: se aprind luminile de sărbători în Oradea

Start la Târgul de Crăciun: se aprind luminile de sărbători în Oradea

Start la Târgul de Crăciun: se aprind luminile de sărbători în Oradea

Joi, 30 noiembrie, se aprind instalațiile luminoase specifice sărbătorilor de iarnă.  Cu această ocazie, orădenii sunt așteptați, de la ora 18:00, lângă bradul de Crăciun din Piața Unirii, unde primarul Florin Birta va da startul Târgului de Crăciun din acest an.

Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie, iar iluminatul de sărbători va înfrumuseța orașul până în ajun de Bobotează.

Luminile se vor aprinde în toată zona centrală, începând din perimetrul desfășurării Târgului de Crăciun, clădirea Primăriei Oradea, Podul Sf. Ladislau, Piața Ferdinand și strada Republicii, urmând ca apoi decorul luminos de sărbători să poată fi admirat în tot orașul.

Iluminatul de sărbători a fost realizat pe bulevardele și străzile mai importante din municipiu, la toate intrările și ieșirile din oraș, pe principalele artere de circulație, pe poduri, în parcuri, în zonele pietonale, precum și în cele trei noi piațete din cartierele Ioșia, Rogerius și Nufărul.

În ceea ce privește Târgul de Crăciun, pe lângă decorul de poveste, Piața Unirii va fi gazda unei roți panoramice, precum și a unei zone cu food-trucks și cu rulote ale producătorilor de Bihor, doldora cu delicii. Încă din prima seară, Moș Crăciun va poposi timp de mai multe zile la căsuța lui de lângă bradul mare, cu voie bună și surprize pentru copii. De asemenea, cei mici se vor bucura, ca de obicei, de o zonă de distracție dedicată lor, precum și de multe surprize.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus