Orădean reținut de polițiști și arestat de magistrați Reviewed by CD on . Luni, 2 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cerceta Luni, 2 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cerceta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădean reținut de polițiști și arestat de magistrați

Orădean reținut de polițiști și arestat de magistrați

Orădean reținut de polițiști și arestat de magistrați

Luni, 2 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 4 septembrie a.c., la ora 03.50, ar fi pătruns prin efracție în incinta unui spațiu comercial din municipiul Oradea, și ar fi sustras 600 de lei, un telefon mobil și 23 de pachete de țigarete, cauzând un prejudiciu total estimat la 2.000 de lei.

În urma extinderii cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului l-au reținut pe bărbatul de 28 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Marți, 3 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus