Oradea: A început campania de curățenie de primăvară Reviewed by CD on . Primăria Oradea a demarat de ieri, 6 martie, campania de curățenie de primăvară pe toată raza municipiului Oradea. "La fel ca în fiecare an, am gândit un progra Primăria Oradea a demarat de ieri, 6 martie, campania de curățenie de primăvară pe toată raza municipiului Oradea. "La fel ca în fiecare an, am gândit un progra Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: A început campania de curățenie de primăvară

Oradea: A început campania de curățenie de primăvară

Oradea: A început campania de curățenie de primăvară

Primăria Oradea a demarat de ieri, 6 martie, campania de curățenie de primăvară pe toată raza municipiului Oradea.

„La fel ca în fiecare an, am gândit un program de curățenie eficient și am luat în considerare data Sărbătorilor Pascale, deoarece anterior acestei mari sărbători, orădenii, ca și restul românilor, au obiceiul de a face curățenie generală în locuințe. Astfel, am împărțit campania de curățenie în două etape: una care se va derula din 6 martie până pe 24 martie, iar cea de-a II-a etapă va începe în 27 martie și se va finaliza înainte de sărbătoarea Paștelui, respectiv pe 14 aprilie”, ne-a declarat Mircea Stejerean – şeful Serviciului Lucrări și Servicii Publice din cadrul Primăriei Oradea.

În cadrul Campaniei curățeniei generale de primăvară 2017, în Municipiul Oradea se colectează obiecte de uz casnic și gospodăresc (piese de mobilier, mochete, materiale textile, uşi, geamuri etc.), precum și deşeuri vegetale rezultate din igienizarea spațiilor verzi aferente gospodăriilor populaţiei și cvartalelor din zonele de locuit.

Operatorul serviciului de salubrizare SC RER Ecologic Service SA va amplasa în perioada planificată, în funcţie de zonă şi punctele stabilite, containere metalice pentru colectarea deșeurilor și obiectelor de uz casnic și gospodăresc.

Cetăţenii Municipiului Oradea sunt rugaţi să depună deşeurile numai în containerele amplasate în acest scop, respectând perioadele Programului de curăţenie pentru fiecare zonă, în funcție de adresa de domiciliu. Este strict interzisă depozitarea deșeurilor pe domeniul public lângă containere, lângă incintele metalice pentru recipienții destinați deșeurilor municipale sau în alte locații.

Asociațiile de proprietari vor lua măsuri de colectare a deşeurilor de pe spaţiile verzi predate de către municipalitate prin protocol, din parcările pe care le deţin, din jurul incintelor metalice sau platformelor pentru deşeuri. Deșeurile vor fi depozitate în containerele metalice special amplasate, în vederea ridicării acestora de către operatorul serviciului de salubrizare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus