Oradea: Reţinut de poliţişti după ce a fost implicat într-un accident, în timp ce conducea fără permis şi sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Luni, 6 martie a.c., la ora 01.37, pe Calea Clujului din municipiul Oradea, un bărbat de 56 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înspre Oşorhei Luni, 6 martie a.c., la ora 01.37, pe Calea Clujului din municipiul Oradea, un bărbat de 56 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înspre Oşorhei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Reţinut de poliţişti după ce a fost implicat într-un accident, în timp ce conducea fără permis şi sub influența alcoolului

Oradea: Reţinut de poliţişti după ce a fost implicat într-un accident, în timp ce conducea fără permis şi sub influența alcoolului

Oradea: Reţinut de poliţişti după ce a fost implicat într-un accident, în timp ce conducea fără permis şi sub influența alcoolului

Luni, 6 martie a.c., la ora 01.37, pe Calea Clujului din municipiul Oradea, un bărbat de 56 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înspre Oşorhei, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă, a acroșat un buldoexcavator parcat în afara carosabilului și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 34 de ani, din Oradea, pasager în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, la solicitarea legală a polițiștilor rutieri de a se supune recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive, conducătorul autoturismului a refuzat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, iar poliţiştii Serviciului Rutier l-au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus