O orădeancă a reintrat în posesia unei importante sume de bani, pe care o pierduse, datorită spiritului civic al unui tânăr din Beiuș Reviewed by CD on . Un gest de omenie, demn de menționat public, a fost făcut duminică seara de un tânăr bihorean, Cristea Andrei, de 18 ani, din municipiul Beiuș. Duminică, 17 mar Un gest de omenie, demn de menționat public, a fost făcut duminică seara de un tânăr bihorean, Cristea Andrei, de 18 ani, din municipiul Beiuș. Duminică, 17 mar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O orădeancă a reintrat în posesia unei importante sume de bani, pe care o pierduse, datorită spiritului civic al unui tânăr din Beiuș

O orădeancă a reintrat în posesia unei importante sume de bani, pe care o pierduse, datorită spiritului civic al unui tânăr din Beiuș

O orădeancă a reintrat în posesia unei importante sume de bani, pe care o pierduse, datorită spiritului civic al unui tânăr din Beiuș

Un gest de omenie, demn de menționat public, a fost făcut duminică seara de un tânăr bihorean, Cristea Andrei, de 18 ani, din municipiul Beiuș.

Duminică, 17 martie a.c., la ora 17.00, în timp ce se afla într-o parcare din municipiul Oradea, a observat un portmoneu căzut pe partea carosabilă. În portmoneu se afla o importantă sumă de bani, atât în lei cât și în euro și actele de identitate ale proprietarei.

Fără să ezite, tânărul s-a prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor pentru a preda portmoneul pe care tocmai îl găsise, cu tot ceea ce conținea.

În aceeași seară, polițiștii bihoreni au făcut toate demersurile pentru ca proprietara, o femeie din municipiul Oradea, să reintre în posesia valorilor pe care le pierduse.

Poliția Bihoreană îi mulțumește pe această cale tânărului bihorean pentru spiritul civic și conștiința demonstrate. Tânărul a declarat că și-ar dori ca și alți oameni, puși într-o situație similară, să procedeze asemenea lui, certificând astfel că tinerețea şi maturitatea nu sunt legate atât de ani, cât de sufletul omului, educație și bun simț.

De altfel, în ultima perioadă polițiștii bihoreni au întâlnit tot mai des gesturi de generozitate și moralitate, atitudini etice, dar firești, ale semenilor noștri, care nu fac decât să ne întărească convingerea că majoritatea cetățenilor acestui județ pot fi fi oricând exemple de integritate.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus