Măsuri pentru persoanele fără adăpost din Oradea, în miez de iarnă Reviewed by CD on . Orădenii sunt rugați să anunţe despre zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 025 Orădenii sunt rugați să anunţe despre zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 025 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Măsuri pentru persoanele fără adăpost din Oradea, în miez de iarnă

Măsuri pentru persoanele fără adăpost din Oradea, în miez de iarnă

Măsuri pentru persoanele fără adăpost din Oradea, în miez de iarnă

Orădenii sunt rugați să anunţe despre zonele sau locaţiile în care se adăpostesc oameni ai străzii, la numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale: 0259-969, în intervalul orar 10.00 – 22.00, care are disponibilă o mașină pentru ridicarea acestor persoane sau să îndrume persoanele spre Adăpostul de Noapte.

Adăpostul de Noapte este situat pe str. J.Gutenberg nr.8 și are o capacitate de cazare de 71 de locuri, care la nevoie pot fi suplimentate.

Direcția de Asistență Socială Oradea oferă cazare în cele 2 corpuri de clădire si cele 12 containere din incinta adăpostului, dotate cu dușuri cu apă caldă şi grupuri sanitare, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

De asemenea, persoanele cazate aici primesc, la nevoie, haine, un ceai cald şi, nu în ultimul rând, cazare și sprijin pentru depăşirea acestei perioade dificile din viaţa lor.

 În Centrul Comunitar Gutenberg, situat la aceeaşi adresă, respectiv J.Gutenberg nr.8, peste zi, oamenii străzii beneficiază de consiliere psihologică, suport în găsirea unui loc de muncă, sprijin pentru obţinerea actelor de identitate şi stare civilă și, nu în ultimul rând, se pot bucura de vizionarea de programe TV.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus