Consilier local din comuna Roșia, aflat în conflict de interese administrativ Reviewed by CD on . Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat un conflict de interese administrativ, în cazul lui HORTEA VASILE DORIN, consilier local în cadrul  C.L. al C Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat un conflict de interese administrativ, în cazul lui HORTEA VASILE DORIN, consilier local în cadrul  C.L. al C Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Consilier local din comuna Roșia, aflat în conflict de interese administrativ

Consilier local din comuna Roșia, aflat în conflict de interese administrativ

Consilier local din comuna Roșia, aflat în conflict de interese administrativ

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat un conflict de interese administrativ, în cazul lui HORTEA VASILE DORIN, consilier local în cadrul  C.L. al Com. Roșia, Jud. Bihor.

În perioada exercitării mandatului de consilier local a participat la deliberarea și adoptarea mai multor Hotărâri ale C.L. al Com. Roșia cu privire la Ocolul Silvic Codrii Beiușului, în cadrul căruia persoana evaluată deține funcția de șef district, încălcând astfel prevederile art. 70 și 77 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 228, lit. d) și e) din O.U.G. nr. 57/2019.

Totodată, Agenția Națională de Integritate a sesizat Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența unor indicii referitoare la săvârșirea de către HORTEA VASILE DORIN a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât în exercitarea atribuțiilor de consilier local, a îndeplinit acte prin care s-a obținut un folos patrimonial pentru sine.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus