Incendiu produs azi-noapte în Oradea Reviewed by CD on . În cursul nopţii de marţi spre miercuri, 28 septembrie 2016, în jurul orei 02.40, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au intervenit cu două autospeci În cursul nopţii de marţi spre miercuri, 28 septembrie 2016, în jurul orei 02.40, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au intervenit cu două autospeci Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs azi-noapte în Oradea

Incendiu produs azi-noapte în Oradea

Incendiu produs azi-noapte în Oradea

În cursul nopţii de marţi spre miercuri, 28 septembrie 2016, în jurul orei 02.40, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie de pe strada Aleşdului din municipiu.

La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent la o anexă din lemn, ameninţând să se extindă la o altă construcţie auxiliară şi la casă.

Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul în aproximativ 15 minute, împiedicând propagarea acestuia la locuinţă şi la o altă anexă, după care au acţionat pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, până în jurul orei 04.10.

Evenimentul, a cărui cauză probabilă a constituit-o fumatul, s-a soldat cu arderea construcţiei din lemn pe o suprafaţă de circa 16 metri pătraţi.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus