Incendiu pe strada Morii din Oradea Reviewed by CD on . Marți, 13 octombrie a.c., în jurul orei 16.40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unu Marți, 13 octombrie a.c., în jurul orei 16.40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu pe strada Morii din Oradea

Incendiu pe strada Morii din Oradea

Incendiu pe strada Morii din Oradea

Marți, 13 octombrie a.c., în jurul orei 16.40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment în municipiul Oradea, apelantul numărului unic 112 precizând că a auzit o explozie la un apartament de pe strada Morii.

La adresa indicată, inspectoratul a mobilizat cu operativitate echipajele de pompieri militari ale Detașamentului 1 Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime și un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu autospeciala CBRN (de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară).

După sosirea la fața locului și efectuarea recunoașterii, pompierii au procedat urgent la realizarea dispozitivului de stingere folosind autospeciala de lucru la înălțime, cu ajutorul căreia au pătruns, printr-o fereastră, în apartamentul din care ieșea fum, situat la etajul 2 al blocului.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 15 minute, acționând doar din interiorul apartamentului, fără a deschide ușa locuinței, pentru a nu inunda cu fum casa scării și celelalte apartamente.

Evenimentul, provocat, cel mai probabil, de explozia unui televizor lăsat sub tensiune, s-a soldat cu pagube constând într-un corp de mobilier, un televizor, circa 10 kilograme materiale textile și 10 cărți.

Echipajele de pompieri au reușit să împiedice propagarea incendiului la întreaga locuință și la apartamentele învecinate.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus