Incendii produse în weekend, în Oradea și Ginta Reviewed by CD on . În data de 18.03.2017, ora 19:07, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “CRIȘANA” al județului Bihor a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui inc În data de 18.03.2017, ora 19:07, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “CRIȘANA” al județului Bihor a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui inc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii produse în weekend, în Oradea și Ginta

Incendii produse în weekend, în Oradea și Ginta

Incendii produse în weekend, în Oradea și Ginta

În data de 18.03.2017, ora 19:07, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “CRIȘANA” al județului Bihor a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs în municipiul Oradea, calea Sântandreiului, ca urmare a unei defecțiuni de natură electrică la sistemul de încălzire.

La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate două echipaje de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea.

În urma incendiului a ars acoperișul centralei termice pe o suprafață de aproximativ 6 mp, respectiv s-a degradat cazanul de încălzire.

În data de 19.03.2017, ora 01:47, s-a primit un anunţ prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, 112 despre producerea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Ginta, comuna Căpâlna. La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate două echipaje de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Gărzii de Intervenţie Tinca.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă. S-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, precum şi pentru protejarea clădirilor învecinate.

În urma incendiului a fost distrusă în totalitate locuinţa cu bunurile aflate în interior.

După efectuarea cercetării cauzei probabile s-a stabilit că incendiul s-a produs ca urmare a folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus