Incendii produse în Tileagd şi Cetariu Reviewed by CD on . Miercuri, 05 octombrie 2016, în jurul orei 11.15, pompierii militari din cadrul Staţiei Aleşd au intervenit pe strada Crişului din Tileagd, pentru stingerea unu Miercuri, 05 octombrie 2016, în jurul orei 11.15, pompierii militari din cadrul Staţiei Aleşd au intervenit pe strada Crişului din Tileagd, pentru stingerea unu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii produse în Tileagd şi Cetariu

Incendii produse în Tileagd şi Cetariu

Incendii produse în Tileagd şi Cetariu

Miercuri, 05 octombrie 2016, în jurul orei 11.15, pompierii militari din cadrul Staţiei Aleşd au intervenit pe strada Crişului din Tileagd, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Evenimentul, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit determinat de un conductor electric defect, s-a soldat cu arderea materialelor combustibile din compartimentul motor al autovehiculului.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.15, echipajele Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din localitatea Cetariu.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, ce se manifesta la podul şi la acoperişul casei, pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, timp de aproximativ 50 de minute, reuşind să împiedice propagarea flăcărilor la întregul acoperiş şi la încăperile locuinţei. La operaţiunea de stingere au participat şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cetariu.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un burlan de fum deteriorat.

Pagubele înregistrate au constat în cinci baloţi de lucernă şi aproximativ cinci metri pătraţi acoperiş.

Echipajul de pompieri militari paramedici al Detaşamentului 2 Oradea a acordat primul ajutor calificat unei femei, în vârstă de 60 de ani şi unui bărbat, în vârstă de 80 de ani, care se intoxicaseră uşor cu fum, în timp ce încercau să – l ajute pe proprietar să stingă incendiul înaintea sosirii forţelor de intervenţie. Cele două persoane asistate de paramedici au refuzat transportul la spital.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus