Pompierii bihoreni au stins în ultimele 24 de ore incendii în Peștiș, Mierlău și Tileagd Reviewed by CD on . Joi, 12 ianuarie 2017, forţele de intervenţie ale Staţiei de Pompieri Aleşd au intervenit în localitatea Peştiş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşu Joi, 12 ianuarie 2017, forţele de intervenţie ale Staţiei de Pompieri Aleşd au intervenit în localitatea Peştiş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii bihoreni au stins în ultimele 24 de ore incendii în Peștiș, Mierlău și Tileagd

Pompierii bihoreni au stins în ultimele 24 de ore incendii în Peștiș, Mierlău și Tileagd

Pompierii bihoreni au stins în ultimele 24 de ore incendii în Peștiș, Mierlău și Tileagd

Joi, 12 ianuarie 2017, forţele de intervenţie ale Staţiei de Pompieri Aleşd au intervenit în localitatea Peştiş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe. În urma producerii evenimentului, generat cel mai probabil de coşul de fum necurăţat de funingine, nu s-au înregistrat pagube materiale.

În seara zilei de joi, în jurul orei 20.40, două echipaje din cadrul Gărzii de Pompieri 1 Mai și un echipaj al Detașamentului 1de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată în localitatea Mierlău, comuna Hidișelu de Sus.

La sosirea echipajelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent la nivelul acoperişul casei şi al încăperilor situate la etaj, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind să împiedice propagarea acestuia la camerele situate la parterul locuinței.

Evenimentul, provocat, cel mai probabil, de un coş de fum deteriorat ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile, a avut drept consecinţe pagube materiale constând în aproximativ 190 metri pătraţi acoperiş și corpuri de mobilier aflate în încăperile de la etajul casei.

Din fericire nu au existat persoane rănite.

În cursul nopții de joi spre vineri, 13 ianuarie a.c., între orele 02.40 – 03.40, pompierii Stației Aleșd au fost mobilizați în localitatea Tileagd, unde au stins un incendiu produs la podul unei case, cel mai probabil din cauza amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzire (cazan de încălzire).

Echipajele de pompieri militari au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, limitând pagubele la circa 10 metri pătrați acoperiș.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus