Comuna Roșia va găzdui a IV-a ediție a evenimentului ”Zilele Pădurii Craiului” Reviewed by CD on . Consiliul Județean Bihor organizează pentru toți iubitorii de mișcare în natură, de produse naturale, de muzică folk și tradiții folclorice în comuna Roșia, a I Consiliul Județean Bihor organizează pentru toți iubitorii de mișcare în natură, de produse naturale, de muzică folk și tradiții folclorice în comuna Roșia, a I Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Comuna Roșia va găzdui a IV-a ediție a evenimentului ”Zilele Pădurii Craiului”

Comuna Roșia va găzdui a IV-a ediție a evenimentului ”Zilele Pădurii Craiului”

Comuna Roșia va găzdui a IV-a ediție a evenimentului ”Zilele Pădurii Craiului”

Consiliul Județean Bihor organizează pentru toți iubitorii de mișcare în natură, de produse naturale, de muzică folk și tradiții folclorice în comuna Roșia, a IV-a ediție a evenimentului ”Zilele Pădurii Craiului”. Evenimentul reunește o serie de evenimente locale ca: Festivalul „Straița Plină” (8-9 octombrie 2016) şi Maratonul de mountainbike „Pădurea Craiului” (9 octombrie 2016), are o serie de invitați de renume: romanticul interpret de muzică folk Dinu Olărașu și Trupa Țapinarii, care au pregătit un concert cu muzici fără limite, cu ironie și umor sănătos. Anul acesta în cadrul evenimentului pe parcursul celor două zile sunt organizate 12 activități dedicate tuturor gusturilor. În cadrul atelierelor, meșteșugarii locali vor demonstra la fața locului cum se confecționează manual diferite obiecte de uz personal sau artizanat. Atelierele culinare se vor desfășura în aer liber, ocazie cu care vor fi prezentate rețete de mâncăruri noi. Cei care îndrăgesc energicele dansuri populare vor avea ocazia să participe la cursurile organizate în bătătura satului.
Organizatorii „Zilelor Pădurii Craiului 2016” sunt: Consiliul Județean Bihor, Asociația Orizont Verde – Roșia, Primăria Comunei Roșia,, Agenția de Management al Destinației Bihor, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor,Clubul Sportiv Xterra Oradea, Centrul pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus