Doi minori surprinși inscripţionând cu graffiti mobilierul urban în Oradea Reviewed by CD on . Având în vedere numeroasele sesizări venite din partea cetățenilor cu privire la fenomenul vandalizării mobilierului urban, a pereților clădirilor, a echipament Având în vedere numeroasele sesizări venite din partea cetățenilor cu privire la fenomenul vandalizării mobilierului urban, a pereților clădirilor, a echipament Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Doi minori surprinși inscripţionând cu graffiti mobilierul urban în Oradea

Doi minori surprinși inscripţionând cu graffiti mobilierul urban în Oradea

Doi minori surprinși inscripţionând cu graffiti mobilierul urban în Oradea

Având în vedere numeroasele sesizări venite din partea cetățenilor cu privire la fenomenul vandalizării mobilierului urban, a pereților clădirilor, a echipamentelor de joacă, a coșurilor de gunoi,  polițiștii locali din cadrul Direcției Poliția Locală Oradea s-au autosesizat și, în măsura personalului disponibil, desfășoară acțiuni inopinate de verificare a parcurilor și a celorlalte zone de recreere unde au loc frecvent astfel de activități ilegale.

Verificările întreprinse nu se rezumă doar la surprinderea în flagrant a persoanelor care  săvârșesc fapte de natură contravențională în această materie, polițiștii locali coroborând informațiile puse la dispoziție de cetățenii din zonă, imaginile camerelor de supraveghere video, postările din social media etc., care conduc la identificarea persoanelor vinovate.

Astfel, săptămâna trecută au fost identificați doi minori vinovați de inscripţionarea cu graffiti a mobilierului urban din parcul Ion Bogdan. Părinții acestora au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare, dispunându-se totodată și măsura complementară de refacere a aspectului estetic al mobilierului murdărit.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus