Cel mai mare festival de Esports din România are loc în noua sală polivalentă din Oradea Reviewed by CD on . Cele mai bune 16 echipe europene de Counter-Strike CS:GO au ajuns la Oradea pentru a-și revendica titlul de campioană europeană și locul în cadrul Campionatului Cele mai bune 16 echipe europene de Counter-Strike CS:GO au ajuns la Oradea pentru a-și revendica titlul de campioană europeană și locul în cadrul Campionatului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Cel mai mare festival de Esports din România are loc în noua sală polivalentă din Oradea

Cel mai mare festival de Esports din România are loc în noua sală polivalentă din Oradea

Cel mai mare festival de Esports din România are loc în noua sală polivalentă din Oradea

Cele mai bune 16 echipe europene de Counter-Strike CS:GO au ajuns la Oradea pentru a-și revendica titlul de campioană europeană și locul în cadrul Campionatului Mondial din Bali (Asia). Acestea sunt împărțite în 4 grupe, iar câștigătoarea fiecărei grupe va ajunge mai apoi în semifinale, urmând ca pe 10 iulie să fie anunțată marea câștigătoare.

Programul campionatului Euro CS:GO este următorul:

6 iulie- grupa A – România, Muntenegru, Norvegia și Israel + grupa B – Suedia, Croația, Macedonia de Nord și Luxemburg;
7 iulie- grupa C – Cehia, Spania, Belgia și Slovacia + grupa D – Serbia, Ucraina, Germania și Austria;
8 iulie- Playoff;
9 iulie- semifinale de la orele 15:00 și 20:00;
10 iulie- finala Euro CS:GO 2022, ora 20:00.

Reprezentanta României, echipa OneTapGaming, se va lupta astăzi în grupe cu echipele din Muntenegru, Norvegia și Israel. Competiția Euro CS:GO face parte alături de alte competiții din Digital Crusade 2022, primul festival dedicat Esports-ului din România.

Prize pool-ul campionatului de CS:GO se ridică la 25.000 dolari. Câștigătoarea Euro CS:GO 2022 va ajunge la finalul anului la Campionatul Mondial din Bali (Asia). Echipa OneTapGaming, reprezentanta României de anul acesta, a ocupat în 2021 locul 2 la Campionatul Mondial din Israel.

Digital Crusade 2022 – 5 competiții de Esports în 5 zile de festival

Alături de Campionatul European de CS:GO, între 6 și 10 iulie vor mai avea loc alte patru competiții: Crusaders Crown, Esports Corporate, Girl Gamer European Championship și încă un turneu surpriză. Prize pool-ul total al acestor competiții se ridică la peste 50.000 de dolari.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus