Bihor: Un tată sirian a încercat să treacă ilegal frontiera pe jos, împreună cu cei doi copii ai săi Reviewed by CD on . În data de 15.12.2016, în jurul orei 10.40, o patrulă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, județul Bihor, pe tim În data de 15.12.2016, în jurul orei 10.40, o patrulă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, județul Bihor, pe tim Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihor: Un tată sirian a încercat să treacă ilegal frontiera pe jos, împreună cu cei doi copii ai săi

Bihor: Un tată sirian a încercat să treacă ilegal frontiera pe jos, împreună cu cei doi copii ai săi

Bihor: Un tată sirian a încercat să treacă ilegal frontiera pe jos, împreună cu cei doi copii ai săi

În data de 15.12.2016, în jurul orei 10.40, o patrulă formată din polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, județul Bihor, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat la aproximativ 100 de metri față de linia de frontieră un bărbat și doi copii, care se deplasau pe jos, pe câmp, spre Ungaria.

Aceștia nu vorbeau limba română și au fost conduși la sediul sectorului pentru cercetări. Astfel, s-a stabilit că sunt cetățeni sirieni, Yusuf A., în vârstă de 25 ani și copii acestuia, minori în vârstă de 6 ani, respectiv 9 ani. În urma verificărilor s-a stabilit ca sunt solicitanți ai unei forme de protecție pe teritoriul României, bărbatul declarând că intenționau să ajungă în Austria, la soția sa, mama celor doi minori.

Polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală față de tatăl minorilor pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus