Bihor: Incendii provocate de coșuri de fum Reviewed by CD on . Sâmbătă și duminică, echipajele de pompieri militari ale Stației Valea lui Mihai, Detașamentului 1 Oradea și ale Detașamentului Salonta au localizat și lichidat Sâmbătă și duminică, echipajele de pompieri militari ale Stației Valea lui Mihai, Detașamentului 1 Oradea și ale Detașamentului Salonta au localizat și lichidat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihor: Incendii provocate de coșuri de fum

Bihor: Incendii provocate de coșuri de fum

Bihor: Incendii provocate de coșuri de fum

Sâmbătă și duminică, echipajele de pompieri militari ale Stației Valea lui Mihai, Detașamentului 1 Oradea și ale Detașamentului Salonta au localizat și lichidat incendiile izbucnite la trei locuințe situate în localitățile Valea lui Mihai, Săcădat și Salonta.

Cele trei evenimente, generate, cel mai probabil, de coșurile de fum necurățate de funingine, nu s-au soldat cu pagube materiale.

În data de 28 ianuarie a.c., Secția de Pompieri Beiuș a fost alertată pentru stingerea unui incendiu produs la podul unei case din localitatea Delani.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, limitând pagubele la circa doi metri pătrați lambriu de lemn și aproximativ un metru pătrat pal.

Cercetările efectuate au indicat drept împrejurare determinantă a evenimentului, un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

În seara zilei de duminică, 29 ianuarie a.c., echipajele Stației de Pompieri Aleșd au fost mobilizate în localitatea Urvind, unde au acționat pentru stingerea uui incendiu izbucnit la bucătăria unei locuințe.

Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, împiedicând propagarea acestuia la celelalte încăperi ale casei. A ars un fotoliu și s-au degradat tavanul și elemente de mobilier din încăperea afectată de flăcări.

Cauza probabilă a evenimentului a constituit-o un scurtcircuit determinat de conductori electrici improvizați.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus