Prins de polițiștii din Valea lui Mihai după ce a furat motorină dintr-un TIR Reviewed by CD on . Luni, 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de un bărbat Luni, 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de un bărbat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prins de polițiștii din Valea lui Mihai după ce a furat motorină dintr-un TIR

Prins de polițiștii din Valea lui Mihai după ce a furat motorină dintr-un TIR

Prins de polițiștii din Valea lui Mihai după ce a furat motorină dintr-un TIR

Luni, 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de un bărbat de 27 de ani, din Valea lui Mihai că, în noaptea de 9 spre 10 iunie a.c., în intervalul orar 24.00 – 06.00, persoane necunoscute i-au sustras 70 de litri de motorină din rezervorul unui autotren pe care îl lăsase parcat pe strada Bocskai Istvan din Valea lui Mihai, provocându-i un prejudiciu estimat la 420 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Valea lui Mihai au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 26 de ani, din Valea lui Mihai. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Valea lui Mihai continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus