Furt comis în Valea lui Mihai Reviewed by CD on . Duminică, 23 septembrie a.c., în jurul orei 14.15, pe raza localității bihorene Valea lui Mihai, polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai din Duminică, 23 septembrie a.c., în jurul orei 14.15, pe raza localității bihorene Valea lui Mihai, polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furt comis în Valea lui Mihai

Furt comis în Valea lui Mihai

Furt comis în Valea lui Mihai

Duminică, 23 septembrie a.c., în jurul orei 14.15, pe raza localității bihorene Valea lui Mihai, polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat doi tineri localnici, ambii de 22 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei doi sunt bănuiți de polițiștii din Valea lui Mihai, că în aceeași zi, cu puțin timp înainte de a fi depistați de polițiști, ar fi pătruns pe geamul închis, dar neasigurat, într-un imobil din Valea lui Mihai și ar fi sustras 680 lei.

Banii sustrași au fost recuperați de polițiști și restituiți proprietarei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din Valea lui Mihai, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus