Un orădean s-a răsturnat cu mașin din cauza vitezei Reviewed by CD on . Luni, 10 iunie a.c., la ora 01.00, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, un tânăr de 20 de ani, din comuna Teac, județul Bistrița Năsăud, în timp ce conduce Luni, 10 iunie a.c., la ora 01.00, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, un tânăr de 20 de ani, din comuna Teac, județul Bistrița Năsăud, în timp ce conduce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un orădean s-a răsturnat cu mașin din cauza vitezei

Un orădean s-a răsturnat cu mașin din cauza vitezei

Un orădean s-a răsturnat cu mașin din cauza vitezei

Luni, 10 iunie a.c., la ora 01.00, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, un tânăr de 20 de ani, din comuna Teac, județul Bistrița Năsăud, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Nufărului înspre Calea Clujului, la intersecția cu strada Iancu de Hunedoara a pătruns în intersecție fără a adapta viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă înspre dreapta și s-a răsturnat pe plafon.

În urma accidentului rutier, o tânără de 20 de ani, din comuna Crângeni, județul Teleorman, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus