Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în Oradea Reviewed by CD on . Luni, 20 februarie a.c., pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 19, în cartierul Episcopia din municipiul Oradea. În urma eveniment Luni, 20 februarie a.c., pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 19, în cartierul Episcopia din municipiul Oradea. În urma eveniment Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în Oradea

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în Oradea

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în Oradea

Luni, 20 februarie a.c., pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 19, în cartierul Episcopia din municipiul Oradea. În urma evenimentului, în care au fost implicate patru persoane aflate în două autoturisme, pasagerul din dreapta față dintr-un autoturism a rămas încarcerat. Acesta a fost evacuat rapid de echipajul de descarcerare și predat echipajelor medicale.
Pentru gestionarea situației de urgență semnalată în dispeceratul ISU Bihor, prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 11.40, au acționat echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, cu o ambulanță SMURD tip C și cu autospeciala medicului de urgență, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Cele patru persoane implicate în accident au fost evaluate, trei dintre acestea fiind asistate medical la fața locului și transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor (o persoană în cod galben medical și două rănite ușor- în cod verde medical).

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus