Orădean implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Vineri, 16 aprilie a.c., în jurul orei 21.25, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, un bărbat de 46 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturis Vineri, 16 aprilie a.c., în jurul orei 21.25, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, un bărbat de 46 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădean implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Orădean implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Orădean implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Vineri, 16 aprilie a.c., în jurul orei 21.25, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, un bărbat de 46 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus și a acroșat o autoutilitară, evenimentul rutier fiind unul fără victime.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus