Încep lucrările de dezinsecție în Oradea Reviewed by CD on . În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii că, În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii că, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încep lucrările de dezinsecție în Oradea

Încep lucrările de dezinsecție în Oradea

Încep lucrările de dezinsecție în Oradea

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii că, în perioada 26.04.2021 – 29.04.2021, se execută prin tratament la sol lucrarea de dezinsecție (etapa I), în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă de pe raza Municipiului Oradea.

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de dezinsecţie sunt:

EXIT 100 EC – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și VECTOBAC WG – produs insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiul de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană.

Se recomandă populației să evite contactul insecticidului cu ochii.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare, care se va comunica prin presă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus