Italian, urmărit internaţional, depistat şi reţinut de poliţiştii din Bihor Reviewed by CD on . Luni, 30 ianuarie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depis Luni, 30 ianuarie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Italian, urmărit internaţional, depistat şi reţinut de poliţiştii din Bihor

Italian, urmărit internaţional, depistat şi reţinut de poliţiştii din Bihor

Italian, urmărit internaţional, depistat şi reţinut de poliţiştii din Bihor

Luni, 30 ianuarie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat un bărbat de 59 de ani, din Italia, urmărit internațional.

Autoritățile italiene au emis pe numele său un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea unor infracţiuni de natură economică pe teritoriul Italiei.

Cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea care a emis ordonanţă de reţinere a sa pentru 24 de ore. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar marţi, 31 ianuarie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile judiciare din Italia.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus