Incenidi la autoturisme, produse în Aleșd și Marghita Reviewed by CD on . În data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, echipajele Stației de Pompieri Aleșd au intervenit pe strada Richter Karoly din localitate, unde au acționat p În data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, echipajele Stației de Pompieri Aleșd au intervenit pe strada Richter Karoly din localitate, unde au acționat p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incenidi la autoturisme, produse în Aleșd și Marghita

Incenidi la autoturisme, produse în Aleșd și Marghita

Incenidi la autoturisme, produse în Aleșd și Marghita

În data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, echipajele Stației de Pompieri Aleșd au intervenit pe strada Richter Karoly din localitate, unde au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric.

Incendiul, care a fost localizat și lichidat în aproximativ 10 minute de la primirea apelului, a afectat tapițeria scaunelor din față și a banchetei din spate.

Duminică 29 ianuarie 2017, în jurul orei 17.45, pompierii Detașamentului Marghita au intervenit pe DJ 191, pe raza municipiului, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un autovehicul. Flăcările, provocate,
cel mai probabil, și în acest caz, de un scurtcircuit determinat de un conductor electric defect, au afectat întregul autoturism.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus