Bicicletă furată, recuperată de poliţiştii din Finiş Reviewed by CD on . Luni, 12 iunie a.c., poliţiştii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș – Postul Poliţie Finiș din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaț Luni, 12 iunie a.c., poliţiştii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș – Postul Poliţie Finiș din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bicicletă furată, recuperată de poliţiştii din Finiş

Bicicletă furată, recuperată de poliţiştii din Finiş

Bicicletă furată, recuperată de poliţiştii din Finiş

Luni, 12 iunie a.c., poliţiştii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș – Postul Poliţie Finiș din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizați de un bărbat din localitatea bihoreană Finiș că, în noaptea de 10 spre 11 iunie a.c., persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă pe care o ținea în fața locuinței sale, cauzându-i un prejudiciu de 2.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Finiş au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 17 ani, din comuna Finiș, judeţul Bihor.

Poliţiştii au recuperat de la cel în cauză bicicleta sustrasă.

Poliţiştii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș – Postul Poliţie Finiș din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus