Acţiune de voluntariat a angajaţilor ASCO Oradea la Creşa nr. 5 Reviewed by CD on . Urmând principiul Kaizen „Armonizarea dintre mine şi organizaţia mea aduce valoare şi mă dezvoltă", o parte dintre angajaţii Administraţiei Sociale Comunitare O Urmând principiul Kaizen „Armonizarea dintre mine şi organizaţia mea aduce valoare şi mă dezvoltă", o parte dintre angajaţii Administraţiei Sociale Comunitare O Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acţiune de voluntariat a angajaţilor ASCO Oradea la Creşa nr. 5

Acţiune de voluntariat a angajaţilor ASCO Oradea la Creşa nr. 5

Acţiune de voluntariat a angajaţilor ASCO Oradea la Creşa nr. 5

Urmând principiul Kaizen „Armonizarea dintre mine şi organizaţia mea aduce valoare şi mă dezvoltă”, o parte dintre angajaţii Administraţiei Sociale Comunitare Oradea au participat, pentru a doua oară, la o acţiune de voluntariat.

Pentru două ore, şi-au îmbrăcat echipamentul de lucru şi au vopsit grilajele de la uşile şi ferestrele Creşei nr. 5 Voinicel, pentru ca micuţii care vor începe creşa în toamnă să se bucure de o casă primitoare.

Acţiunea este a doua dintr-un şir de acţiuni menite să dezvolte munca în echipă, autodisciplina şi nu în ultimul rând, conştientizarea importanţei îmbunătățirii continue la locul de muncă şi în toate aspectele vieții.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus