Intervenție comună pentru salvarea unui cal, în apropierea Centrului de vizitare Padiș Reviewed by CD on . În data de 02 august a.c. în jurul orei 11:45, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Ștei, a fost mobilizat în zona Padiș, în apropierea Centrului de vizita În data de 02 august a.c. în jurul orei 11:45, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Ștei, a fost mobilizat în zona Padiș, în apropierea Centrului de vizita Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Intervenție comună pentru salvarea unui cal, în apropierea Centrului de vizitare Padiș

Intervenție comună pentru salvarea unui cal, în apropierea Centrului de vizitare Padiș

Intervenție comună pentru salvarea unui cal, în apropierea Centrului de vizitare Padiș

În data de 02 august a.c. în jurul orei 11:45, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Ștei, a fost mobilizat în zona Padiș, în apropierea Centrului de vizitare Padiș, pentru salvarea unui cal imobilizat într-o mlaștină de aproximativ 30 mp. Solicitarea prin numărul de urgență 112 a fost efectuată de către jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Padiș, care desfășurau activități de patrulare pe traseul Pietrele Boghii, aceștia fiind informați cu privire la situația în care se afla animalul de către o persoană aflată cu oile la păscut.

La locul intervenției s-a deplasat și patrula mixtă formată din 2 poliţişti români şi 2 poliţişti maghiari, care desfășoară activități pentru siguranța turiștilor în zona montană Padiş şi Valea Boga din județul Bihor.

Intervenția pentru salvarea animalului a fost una cu final fericit, astfel în urma eforturilor depuse de către pompierii militari, sprijiniți de jandarmii montani și agenții de poliție, s-a reușit scoaterea în siguranță a calului din mlaștină.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus