Accidentată mortal pe trecerea de pietoni Reviewed by CD on . O bătrână de 82 de ani care traversa strada în mod regulamentar a fost lovită ieri, în jurul orei 10.00, la interescţia dintre străzile Densusianu şi Ibsen, de O bătrână de 82 de ani care traversa strada în mod regulamentar a fost lovită ieri, în jurul orei 10.00, la interescţia dintre străzile Densusianu şi Ibsen, de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidentată mortal pe trecerea de pietoni

Accidentată mortal pe trecerea de pietoni

Accidentată mortal pe trecerea de pietoni

O bătrână de 82 de ani care traversa strada în mod regulamentar a fost lovită ieri, în jurul orei 10.00, la interescţia dintre străzile Densusianu şi Ibsen, de un camion care transporta ciment. Femeia a fost târâtă de autoutilitară peste 20 de metri, iar echipajul SMURD, sosit la faţa locului, nu a mai putut să o salveze. Tot ieri, în urma unui alt accident, pe Podul Densusianu, un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital cu ambele picioare fracturate.

Şoferul autocamionului, Tarsoly Zoltan din Biharkeresztes, a oprit abia la 20 de metri după impact, târând corpul femeii pe carosabil. Potrivit martorilor şi poliţiştilor, accidentul s-a produs pentru că şoferul nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric. Tarsoly Zoltan a susţinut însă că la momentul accidentului nu era nimeni pe stradă şi că avea culoarea verde la semafor. Conform acestuia, femeia a ezitat la început să traverseze, a făcut un pas şi apoi a dat să se întoarcă, ceea ce l-a făcut să nu frâneze. În momentul impactului, a tras stânga de volan, dar nu a mai avut ce face. Un echipaj de la descarcerare s-a deplasat la faţa locului pentru a scoate femeia de sub TIR. Localnicii prezenţi la faţa locului erau nemulţumiţi şi de faptul că, deşi zona este recunoscută ca una cu probleme în care au loc numeroase accidente, autorităţile nu fac nimic pentru a le stopa. Poliţiştii continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier, urmând ca şoferul să fie cercetat pentru ucidere din culpă.

Tot ieri, în aceeaşi zonă, pe Podul Densuşianu, a avut loc un alt accident grav în care a fost implicată o maşină care transporta butelii şi un TIR. Conform poliţiştilor, vina i-ar aparţine şoferului TIR-ului care nu ar fi respectat indicatoarele, intrând pe contrasens unde a lovit frontal autoutilitara cu butelii. Şoferul acesteia, un tânăr de 22 de ani, a fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii de un echipaj de descarcerare al SMURD. Conform medicilor de la Spitalul Judeţean, victima are ambele picioare fracturate, dar este în stare stabilă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus