ITPF Oradea: Doi urmăriți internațional și unul general depistați la frontieră Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Oradea au depistat și predat unor echipe de polițiști, trei bărbați, cetățeni români, care figurau în bazele de date Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Oradea au depistat și predat unor echipe de polițiști, trei bărbați, cetățeni români, care figurau în bazele de date Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ITPF Oradea: Doi urmăriți internațional și unul general depistați la frontieră

ITPF Oradea: Doi urmăriți internațional și unul general depistați la frontieră

ITPF Oradea: Doi urmăriți internațional și unul general depistați la frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Oradea au depistat și predat unor echipe de polițiști, trei bărbați, cetățeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriți general, respectiv internațional.

Ieri, 02.11.a.c., în jurul orei 15.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român Eugen C., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în județul Mureș.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către Judecătoria Reghin, un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Tot ieri, în jurul orei 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român Nicu C., în vârstă de 22 de ani, din județul Galați.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către Judecătoria Făgăraș, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an de zile.

În data de 02.11.2016, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, s-a prezentat la ieșirea din țară cetățeanul român Petru G., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în județul Mureș.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile din Polonia, un mandat în vederea arestării și predării sau extrădării, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor respectiv Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus