5 tone de deșeuri din cupru, confiscate de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Aproape 5.000 de kilograme de deșeuri din cupru, în valoare de peste 77.000 de lei, fără documente justificative legale, au fost confiscate de polițiștii din Bi Aproape 5.000 de kilograme de deșeuri din cupru, în valoare de peste 77.000 de lei, fără documente justificative legale, au fost confiscate de polițiștii din Bi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»5 tone de deșeuri din cupru, confiscate de polițiștii bihoreni

5 tone de deșeuri din cupru, confiscate de polițiștii bihoreni

5 tone de deșeuri din cupru, confiscate de polițiștii bihoreni

Aproape 5.000 de kilograme de deșeuri din cupru, în valoare de peste 77.000 de lei, fără documente justificative legale, au fost confiscate de polițiștii din Bihor.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat în trafic, pe raza localității Nojorid, un bărbat, de 38 de ani, din comuna Vidra, județul Ilfov, care conducea o autoutilitară cu care transporta 4.830 de kilograme de deşeuri din cupru, în valoare totală de 77.280 de lei.

În urma verificării documentelor care atestau proveniența mărfii, cel în cauză a prezentat un aviz de însoţire, în care figurau menţionați furnizorul ca fiind o societate comercială orădeană, iar cumpărătorul o societate comercială cu sediul în județul Giurgiu.

Ulterior, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constatat că respectiva societate comercială orădeană menționată ca furnizor este în faliment, iar reprezentanții acesteia nu au recunoscut livrarea de deşeuri către societatea comercială din Giugiu.

În consecință, polițiștii au confiscat deșeurile din cupru, iar societatea comercială din județul Giurgiu a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform prevederilor Legii nr.12/1990 rep. privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus