Bihorence depistate în timp ce conduceau fără permis. Una dintre ele se afla sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 7 ianuarie a.c., la ora 20.15, pe strada Milcovului din municipiul Oradea, polițiștii rutieri au depistat în trafic o tânără de 19 ani, din comuna Dră Duminică, 7 ianuarie a.c., la ora 20.15, pe strada Milcovului din municipiul Oradea, polițiștii rutieri au depistat în trafic o tânără de 19 ani, din comuna Dră Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihorence depistate în timp ce conduceau fără permis. Una dintre ele se afla sub influența alcoolului

Bihorence depistate în timp ce conduceau fără permis. Una dintre ele se afla sub influența alcoolului

Bihorence depistate în timp ce conduceau fără permis. Una dintre ele se afla sub influența alcoolului

Duminică, 7 ianuarie a.c., la ora 20.15, pe strada Milcovului din municipiul Oradea, polițiștii rutieri au depistat în trafic o tânără de 19 ani, din comuna Drăgești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, sâmbătă, 6 ianaurie a.c., la ora 02.00, în localitatea bihoreană Nojorid, polițiștii bihoreni au depistat în trafic o femeie din Nojorid, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentrație alcoolică de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus