Două telefoane furate în Curtuiușeni de la aceeași femeie Reviewed by CD on . Luni, 24 iunie, la ora 09.00, polițiștii Postului de Poliţie Curtuișeni din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de o localnică de Luni, 24 iunie, la ora 09.00, polițiștii Postului de Poliţie Curtuișeni din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de o localnică de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două telefoane furate în Curtuiușeni de la aceeași femeie

Două telefoane furate în Curtuiușeni de la aceeași femeie

Două telefoane furate în Curtuiușeni de la aceeași femeie

Luni, 24 iunie, la ora 09.00, polițiștii Postului de Poliţie Curtuișeni din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de o localnică de 25 de ani, că sâmbătă, 22 iunie a.c., în jurul orei 23.00, în timp ce se afla într-un local public din Curtuișeni, persoane necunoscute au profitat de neatenția sa și i-au sustras de pe masă un telefon mobil în valoare de 500 de lei.

Aceeași femeie a sesizat și că, în perioada 19 – 20 iunie a.c., persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea locuinței sale și i-au sustras de pe terasă un alt telefon mobil, în valoare de 1.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii din Curtuișeni au identificat cu operativitate persoana bănuită că ar fi sustras telefonul din localul public ca fiind un minor de 13 ani, din localitate. Polițiștii au recuperat de la acesta telefonul sustras și l-au restituit proprietarei.

De asemenea, polițiștii din Curtuișeni au identificat și persoana care a sustras telefonul de pe terasa din curtea femeii, ca fiind un alt minor de 15 ani, tot din Cutuișeni.

Și în acest caz polițiștii au recuperat de la acesta telefonul sustras și l-au restituit proprietarei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Postului de Poliție Curtuișeni din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus