Incendiu produs în localitatea Paleu Reviewed by CD on . În cursul nopții de marți spre miercuri, 21 februarie a.c., în jurul orei 03.30, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratulu În cursul nopții de marți spre miercuri, 21 februarie a.c., în jurul orei 03.30, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs în localitatea Paleu

Incendiu produs în localitatea Paleu

Incendiu produs în localitatea Paleu

În cursul nopții de marți spre miercuri, 21 februarie a.c., în jurul orei 03.30, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, echipajele de pompieri ale Detașamentului 2 Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs în localitatea Paleu.

În urma efectuării recunoașterii, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta la o construcție parțial închisă, lipită de casă, în care erau depozitate diferite bunuri, flăcările propagându – se la o construcție similară, din cadrul gospodăriei învecinate.

Pentru stingerea focarelor și protecția celor două locuințe amenințate de flăcări, cei 17 pompieri militari mobilizați la fața locului au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, timp de aproximativ o oră, operațiunea continuând cu înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, până în jurul orei 05.45.

În cazul gospodăriei la care a izbucnit incendiul, pagubele au constat în 50 de saci de peleți, 2 biciclete, un aparat de aer condiționat, iar la gospodăria învecinată, flăcările au afectat un aparat de joacă pentru copii, 3 biciclete, 3 anvelope și aproximativ 20 metri pătrați din izolația exterioară de polistiren a casei.

Din fericire nu au existat persoane rănite, iar echipajele de pompieri au împiedicat propagarea flăcărilor la încăperile celor două locuințe, salvând astfel bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus