Incendiu produs în localitatea Paleu Reviewed by CD on . Ieri, între orele 14.55- 18.50, echipajele de pompieri militari ale Detaşamentului 2 Oradea au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru loc Ieri, între orele 14.55- 18.50, echipajele de pompieri militari ale Detaşamentului 2 Oradea au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru loc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs în localitatea Paleu

Incendiu produs în localitatea Paleu

Incendiu produs în localitatea Paleu

Ieri, între orele 14.55- 18.50, echipajele de pompieri militari ale Detaşamentului 2 Oradea au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată în localitatea Paleu.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent la mansarda din lemn a imobilului, existând pericolul extinderii acestora la întreaga casă.

Echipajele de pompieri militari, în cooperare cu
Serviciul Voluntar pentru situații de Urgență Paleu, au împiedicat propagarea flăcărilor la încăperile aflate la parterul locuinței.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars trei din cele patru camere situate la nivelul mansardei, pe o suprafață totală de circa 120 de metri pătrați, mobilier și aparate electrocasnice aflate în interiorul încăperilor afectate de flăcări.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, generat, de sisteme de încălzire amplasate necorespunzător față de materialele combustibile.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus