Telefon mobil furat, recuperat cu operativitate de polițiștii din Salonta Reviewed by CD on . Luni, 4 decembrie a.c., la ora 14.30, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizați de o localnică de 45 de ani că, în jurul orei 13.15, p Luni, 4 decembrie a.c., la ora 14.30, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizați de o localnică de 45 de ani că, în jurul orei 13.15, p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Telefon mobil furat, recuperat cu operativitate de polițiștii din Salonta

Telefon mobil furat, recuperat cu operativitate de polițiștii din Salonta

Telefon mobil furat, recuperat cu operativitate de polițiștii din Salonta

Luni, 4 decembrie a.c., la ora 14.30, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizați de o localnică de 45 de ani că, în jurul orei 13.15, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil lăsat pe o tejghea dintr-o societate comercială din Salonta, provocându-i un prejudiciu total de 650 lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Salonta au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 41 de ani, din municipiul Salonta.

Polițiștii salontani au recuperat de la cel în cauză telefonul sustras și l-au restituit proprietarei.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Salonta continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus