Bărbat din Săcueni, prins în flagrant în timp ce fura motorină din rezervorul unui autobuz Reviewed by CD on . Marți, 5 decembrie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliție Oraș Săcueni au depistat în flagrant un bărbat de 60 de ani, din Săcueni, în timp ce Marți, 5 decembrie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliție Oraș Săcueni au depistat în flagrant un bărbat de 60 de ani, din Săcueni, în timp ce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Săcueni, prins în flagrant în timp ce fura motorină din rezervorul unui autobuz

Bărbat din Săcueni, prins în flagrant în timp ce fura motorină din rezervorul unui autobuz

Bărbat din Săcueni, prins în flagrant în timp ce fura motorină din rezervorul unui autobuz

Marți, 5 decembrie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliție Oraș Săcueni au depistat în flagrant un bărbat de 60 de ani, din Săcueni, în timp ce sustrăgea motorină din rezervorul unui autobuz parcat în faţa unui imobil din localitate.

În momentul în care a fost depistat, cel în cauză folosea un furtun din plastic lung de 2 metri şi o canistră de 20 de litri, în care colectase 12 litri de motorină.

Prejudiciul, în valoare de 65 lei, a fost recuperat și restituit proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Săcueni continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului de 60 de ani.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus