Un bărbat din Ștei a prejudiciat bugetul de stat cu peste 244.000 lei, încasând o pensie, pe nedrept. Reviewed by CD on . Miercuri, 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub coordonar Miercuri, 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub coordonar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Ștei a prejudiciat bugetul de stat cu peste 244.000 lei, încasând o pensie, pe nedrept.

Un bărbat din Ștei a prejudiciat bugetul de stat cu peste 244.000 lei, încasând o pensie, pe nedrept.

Un bărbat din Ștei a prejudiciat bugetul de stat cu peste 244.000 lei, încasând o pensie, pe nedrept.

Miercuri, 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au finalizat cercetările efectuate într-un dosar penal față de un bărbat de 61 de ani, din localitatea Ștei, județul Bihor, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înșelăciune în formă continuată.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii de investigare a criminalității economice bihoreni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 2000 – 2017, ar fi indus și menținut în eroare reprezentanții unei instituții prin aceea că, în susținerea cererii de pensionare, ar fi depus o adeverință falsă, prin care ar fi prezentat date nereale cu privire la presupusa activitate în muncă desfășurată în perioada 1981-1998 şi sporurile aferente, beneficiind astfel, pe nedrept, de pensia la care nu se încadra.

Prejudiciul total provocat astfel bugetului asigurărilor sociale este de 244.590 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au finalizat cercetările și au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunerea de trimitere în judecată a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus