Arheologii români, în vizită la Ștei Reviewed by CD on . Recent, orașul Ștei a avut privilegiul de a găzdui ultima activitate în cadrul Sesiunii Naționale de Rapoarte Arheologice, care se află la a 56-a ediție, în ace Recent, orașul Ștei a avut privilegiul de a găzdui ultima activitate în cadrul Sesiunii Naționale de Rapoarte Arheologice, care se află la a 56-a ediție, în ace Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Arheologii români, în vizită la Ștei

Arheologii români, în vizită la Ștei

Arheologii români, în vizită la Ștei

Recent, orașul Ștei a avut privilegiul de a găzdui ultima activitate în cadrul Sesiunii Naționale de Rapoarte Arheologice, care se află la a 56-a ediție, în acest an sub îngrijirea Muzeului Țării Crișurilor din Oradea reprezentat de prof. univ. Gabriel Moisa, directorul acestei instituții.
Grupul de arheologi reuniți din toată țara au realizat un traseu de interes profesional de la Oradea la Ștei. La Casa de Cultură „Miron Pompiliu”, a avut loc o sesiune de prezentări de videoclipuri documentare despre orașul Ștei.
Acestea au venit în completarea prezentărilor susținute de către ing. geol. Șandor Matyasi pe tema specificului geografic și geologic al zonei, urmat de conf.univ. Ramona Novicov, care a prezentat istoria Șteiului.
Evenimentul, care s-a bucurat și de participare publică, s-a încheiat cu expunerea unui material din partea Primăriei, în care stud. Andrei Oros a prezentat proiectele de dezvoltare care sunt în implementare și obiectivele de viitor ale orașului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus