Un bărbat bănuit de repetate furturi dintr-un magazin din Salonta, reținut de polițiști Reviewed by CD on . La 16 septembrie a.c., la ora 19.29, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție J La 16 septembrie a.c., la ora 19.29, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție J Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat bănuit de repetate furturi dintr-un magazin din Salonta, reținut de polițiști

Un bărbat bănuit de repetate furturi dintr-un magazin din Salonta, reținut de polițiști

Un bărbat bănuit de repetate furturi dintr-un magazin din Salonta, reținut de polițiști

La 16 septembrie a.c., la ora 19.29, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că o persoană necunoscută a sustras 73 de pachete de cafea a câte 500 de grame fiecare și 60 de pachete de cafea a câte 250 de grame fiecare, din incinta unui magazin din Salonta, pe care le-a abandonat în magazin după ce a fost surprins de agentul de pază.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii salontani au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 27 de ani, din comuna Batăr, județul Bihor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii salontani îl bănuiesc pe acesta că, la 9 iulie a.c., ar mai fi sustras, din incinta aceluiași magazin, 116 pachete de cafea a câte 500 de grame fiecare și 8 pachete cu detergent, iar la 16 septembrie a.c., ar mai fi sustras din același magazin 13 sticle de băuturi alcoolice de diferite sortimente.

Prejudiciul total cauzat astfel este de 5.952 de lei, recuperat parțial de polițiștii salontani.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii din Salonta l-au reținut pe bihoreanul de 27 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Salonta continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus