Cățel salvat de pompierii salontani Reviewed by CD on . Joi, 29 decembrie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost solicitat, prin intermediul numărului unic 112, să intervin Joi, 29 decembrie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost solicitat, prin intermediul numărului unic 112, să intervin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Cățel salvat de pompierii salontani

Cățel salvat de pompierii salontani

Cățel salvat de pompierii salontani

Joi, 29 decembrie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost solicitat, prin intermediul numărului unic 112, să intervină pentru salvarea unui cățel căzut într-un canal colector din apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Salonta.

Ajunși la locul intervenției, pompierii Detașamentului Salonta, mobilizați pentru salvarea animalului, au constatat că patrupedul căzuse în canalul adânc de circa 3 metri, pe un grilaj, fiind în imposibilitatea de a ajunge la mal și în pericol de a aluneca în apă.

Unul din membrii echipajului, asigurat cu cordița de salvare, a coborât în canal și a evacuat în câteva minute, în siguranță, cățelul.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus